ABOUT US

Corrosion-Control Europe is onderdeel van Netstylers Internet Services en levert geavanceerde onderhoudsmiddelen aan industrie en particulieren.

Wij zijn zo enthousiast over de XCP Protection product range dat wij dit graag aanbieden aan gebruikers.

 

XCP Kopen

 

VERZENDING EN RETOURBELEID:

Verzending en bezorgtijd

In principe kunnen wij uw bestelling meteen verwerken en over het algemeen kunnen wij dezelfde dag versturen.(Bij bestelling voor 15:30)
Meestal komt uw order dan de volgende dag aan. (bij verzending binnen Nederland)
U ontvangt een track & trace nummer waarmee u de zending kunt volgen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@xcp-protection.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@xcp-protection.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

BEDRIJFS-INFORMATIE / COMPANY INFORMATION

Corrosion-Control Europe
Zandzuigerstraat 12C14
5222 AH ‘s-Hertogenbosch
Nederland

KvK 17126747

Telefoon+31 (0)6 51600220
Mail info@xcp-protection.nl